Strak Instagram YouTube Left Right Download Link

Fotowedstrijd Schafttijd: Kies mee de publieksprijs

Wie wint de publieksprijs van onze Bewogen Fotografen wedstrijd 2023?

Hoe brengen mensen hun schafttijd vandaag door? Dat was de vraag van onze wedstrijd Bewogen Fotografen dit jaar.

Met een brooddoos vol lekkers of een pita, pak frieten of quinoasalade van om de hoek? Samen met de collega’s? In een luidruchtige refter of alleen voor de computer? Is de lunchpauze een moment van rust of eerder een bron van stress? Is die flexibel invulbaar of wordt die streng gecontroleerd? Wordt de pauze gebruikt om te bewegen, te leren of af te spreken met vrienden?

20 laureaten

71 fotografen namen deel aan onze wedstrijd ‘Schafttijd’ en stuurden 173 verschillende foto’s in. De jury heeft daaruit nu 20 beelden geselecteerd en koos haar top 3.

De namen van de winnaars maken we pas bekend tijdens onze tweede Dag van de Sociale Fotografie op zaterdag 2 december 2023 in het Zuiderpershuis in Antwerpen (bekijk hier een verslag van de eerste editie).

Alle 20 laureaten zijn al zeker van een ereplaatsje in RAUW 2023, ons sociale fotografie magazine (bekijk hier de editie van RAUW 2022).

1 publieksprijs

Jij bepaalt mee wie wan deze 20 laureaten de Bewogen Fotografen Publieksprijs 2023 wint. Stemmen kon tot en met 15 oktober 2023. 


Stem mee

Onder alle deelnemers aan onze publieksprijs verloten we drie exemplaren van RAUW 2023, ons sociale fotografie magazine (verschijnt december 2023).

  • Wil je hierop kans maken, vul dan het formulier hieronder in.
  • Je stem uitbrengen doe je verder onderaan deze pagina. Om te kunnen stemmen, moet je daar opnieuw je e-mailadres invullen.
  • Je kan max. 3 foto’s selecteren. Een foto selecteren doe je door op de foto te klikken.
  • De foto met de meeste stemmen wint de Bewogen Fotografen Publieksprijs 2023. (De foto’s hieronder staan in alfabetische volgorde op naam van de fotograaf.)

De wedstrijd is afgelopen! Op zaterdag 2 december 2023 maken we de winnaars bekend op de prijsuitreiking in het Zuiderpershuis in Antwerpen.