Grote Prijs Sociale Fotografie 2024: neem deel!

Wat zoeken we?

Iedere fotograaf stuurt een reeks in van maximaal tien foto’s. Om in aanmerking te komen moeten de beelden onder de noemer ‘sociale fotografie’ geplaatst kunnen worden.

Daarmee bedoelen we dat de reeks onderzoek doet naar alle mogelijke gedragingen, samenlevingsvormen, expressies en subculturen, binnen Westerse maar ook andere samenlevingen. Mens en menselijke interactie nemen dus een erg centrale plek in, alsook de manier waarop verbinding vorm krijgt.

Wat kan je winnen?

Een professionele jury kiest uit zeven laureaten een winnaar. Die wordt bekend gemaakt op donderdag 18 juli 2024 om 19u op de Vrijdagmarkt, in Zaal Fernandez van Ons Huis, en in de bloemetjes gezet met een geldprijs. De zeven reeksen worden daar tijdens de Gentse Feesten (19-28 juli 2024) geëxposeerd. Zij worden ook gepubliceerd in het jaarlijkse fotomagazine RAUW. Meer informatie in het wedstrijdreglement.

Hoe deelnemen?

Upload tussen 1 maart en 1 juni 2024 een coherente reeks van minimum 3 en maximum 10 beelden samen met een cv en een motivatie via deze pagina. Bij problemen of vragen kan je je wenden tot hendrik.braet@linxplus.be.


Wedstrijdformulier Grote Prijs Sociale Fotografie 2024

Eerst even dit(Vereist)
Vul hieronder je gegevens correct in, die hebben we nodig om je te contacteren indien je één van de laureaten bent. Heb je een probleem bij het uploaden van je foto’s? Stuur een mailtje naar dries.vandevelde@linxplus.be en we zoeken het samen uit!
Adres

Maximum 10 foto's per deelnemer (bestandsformaat: zie reglement). Laad al je deelnemende foto's op. Je kan maar één formulier inzenden. Heb je een probleem bij het uploaden van je foto’s? Stuur een mailtje naar hendrik.braet@linxplus.be en we zoeken het samen uit!
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, tiff, zip, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 10.

    Blijf je graag op de hoogte?