Vlaams-Brabant

“Net zoals het Brabants Trekpaard dat zovele generaties lang deed, wil Linx+ aan de kar blijven trekken om onze deelnemers, vrijwilligers en sympathisanten een plek te bieden waar ieder van hen de kans krijgt om te shinen!”

Vlaams-Brabant : Innovatie en traditie hand in hand

Een regio waar de verrassing nooit veraf is! Je vindt er Linx+-afdelingen waar er jazz-optredens op poten worden gezet, maar ook een lokale wijkwerking met verschillende burgerinitiatieven en zélfs sportafdelingen! Wat hen bindt is het sociaal-culturele engagement. Elk van hen werkt samen met andere organisaties en zorgt op die manier voor een grotere impact en meerwaarde in hun directe omgeving.

Geëngageerde regio

Wie aan Vlaams-Brabant denkt, denkt ook aan de verschillende bedrijfsnamen die in het collectieve geheugen gegrift staan zoals: Phillips, Sabena, Renault, Marie-Thumas en zoveel meer. Als geëngageerde regio zorgen wij ten gepaste tijde dat de herinnering hierrond levend blijft met diverse projecten of leerrijke wandelingen.

Heb je tijd, energie en talent over waar je graag iets tof en positiefs mee wil doen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Sta je graag aan de andere kant van een evenement of wil je zelf een activiteit uitwerken? Niet twijfelen! Kom onze afdelingen versterken of neem contact op om te kijken hoe jij je steentje kan bijdragen. 

Divers, innovatief met respect voor traditie, van millenials tot babyboomers en alles daar tussen, iedereen heeft bij ons een plaats!

Regio Vlaams-Brabant

Maria-Theresiastraat 119, 3000 Leuven

vlaamsbrabant@linxplus.be

Team

Wim Lahou

Educatief Medewerker

wim.lahou@linxplus.be 016 27 18 87

Uitgelicht in deze regio

6 resultaten
  • Filter op