Wedstrijd: Grote Prijs Sociale Fotografie 2022

Tot 7 juni 2022 kan je deelnemen aan de 5de editie van onze Grote Prijs Sociale Fotografie.

Grote Prijs Sociale Fotografie

De Grote Prijs Sociale Fotografie is een wedstrijd voor alle fotografen, maar richt zich specifiek tot studenten fotografie. Dit jaar organiseert Linx+ de 5de editie van deze wedstrijd. Deelnemers zenden een reeks foto’s in onder de noemer sociale fotografie. Dit is fotografie waar de mens centraal staat in al zijn gedragingen en interacties, en waarbij het verbindende element belangrijk is.

Hoe deelnemen?

Expo tijdens de Gentse Feesten

Daarna komt de jury samen en kiest uit alle deelnemers 7 winnaars, waaronder 1 hoofdwinnaar. De 7 winnaars stellen hun fotoreeks tentoon tijdens de Gentse Feesten. De twee voorbije jaren was het door Covid-19 helaas niet mogelijk om bezoekers te verwelkomen. We kijken er dan ook naar uit om dat dit jaar wel weer te kunnen doen.

De expo zal elke dag tijdens de Gentse Feesten (van 15 tot 24 juli 2022) vrij toegankelijk zijn in Ons Huis (Vrijdagmarkt, Gent). Gedurende zeven dagen is er telkens een andere fotograaf aanwezig om extra uitleg en motivatie over zijn of haar werk aan het publiek te brengen. Deze rondleidingen zijn gratis. Linx+ is elke dag aanwezig op de expo om bezoekers te begeleiden en in interactie te gaan.