Oostende Anders Bekeken

Oostende
Oostende: station en jachthaven

Stad aan Zee

Onze gids Roger Deschacht vertelt je de mooiste verhalen over Oostende. Deze badstad is gekend als de bakermat van de Rode Vloot, de socialistische rederij opgericht onder leiding van Anseele. Vakantie aan zee werd mede dankzij de syndicale strijd toegankelijk voor iedereen onder de vorm van ‘congé payé’.

Voor wie liever kunst en architectuur gade slaat, biedt deze badstad unieke restanten van de zeedijkarchitectuur en tal van musea.

Ga mee op wandel op zaterdag 24 oktober 2020 en je zal versteld staan van deze prachtige badstad! Laat je hieronder alvast inspireren…

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Oostende Anders Bekeken’ is je inschrijving definitief.

We spreken af aan het station van Oostende (lokettenzaal). De wandeling start stipt om 10:00 en eindigt om 13:00. Tussendoor wordt een drankpauze voorzien op eigen kosten.

We wandelen coronaveilig met mondmasker. Max. 10 deelnemers. Veel plezier!


Opgelet:  Volgens de richtlijnen van de overheid mogen er max. 10 personen mee. Deze wandeling is momenteel volzet. Wie nu nog inschrijft, komt op onze reservelijst. Bedankt voor je begrip.

Inschrijven voor Oostende Anders Bekeken op 24/10/2020

  • Prijs: 5,00 €
  • 0,00 €
  • Wij gebruiken je gegevens enkel om je inschrijving te verwerken. Ontdek onze privacy policy

Contact

dorien.deloof@linxplus.be