Stiel Goes Broei!

Foto: Shutterstock

Met ‘Stiel, wij zijn de makers’ strijkt Linx+ deze zomer neer in de geweldige site van het Duivelsteen in Gent. Tijdens Broei! kunnen jongeren hier terecht voor een veelvoud aan wijze evenementen, workshops, expo’s,…

We gaan aan de slag rond vakmanschap. Geen suffe workshops, wel een instap naar je eigen talent ontdekken, creëren, zelf maken en skills ontplooien!

Door de huidige coronaregels moeten we onze plannen nog even on hold zetten. Wanneer het weer mag, gaan we vollenbak en dan staat er onder andere dit op het programma:

Workshop verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten zijn niet alleen duur, vaak zijn ze ook niet helemaal natuurlijk. Je eigen producten maken is helemaal niet zo moeilijk als je denkt! Met Sabrina gaan we aan de slag om zelf verzorgingsproducten te maken. Gedaan met bewaarmiddelen en andere kunstmatige ingrediënten! Met een aantal eenvoudige keukenmiddelen maken we bijvoorbeeld een deodorant crème. Sabrina leert je in deze workshop de basiskneepjes van het vak, op het einde van de workshop neem je je zelfgemaakte crèmes zo meer naar huis! Smeren maar!

© Tricot de Pierco

Haken met Lieselotte

Haken is terug van (nooit) weggeweest! Lieselotte is onze haakdeskundige van dienst. We starten op absoluut beginnersniveau, je hoeft dus geen ervaring te hebben. In amper 3 uur leer je de knoopjes eeuh kneepjes van het vak en heb je de basistechnieken onder de knie. Je gaat met een zelfgemaakte scrunchie naar huis, je zal er dus opperbest uitzien deze zomer! Op de facebook– en instagrampagina van Tricot De Pierco kan je alvast een kijkje nemen en zien welke toffe pièce uniques mogelijk zijn.

Deze workshop gaat door op 16 juli om 13:00. Alle info en inschrijven kan hier

Pimp your deck!

Samen met kunstenaar Diederick van VJOC De Kim in Oostende ga je aan de slag om je eigen plank te pimpen. Tekenen, schilderen, afplakken, spuiten: het kan allemaal. Samen met Diederick maak je van je plank een echte eyecatcher. Zelf geen plank om op los te gaan? Geen probleem! Wij zorgen voor een maagdelijk exemplaar aan inkoopprijs!
Deze workshop organiseren we voorlopig op dinsdag- en donderdagavond
eind juni.

We houden je op de hoogte!

Laat hier je gegevens achter. Van zodra er duidelijkheid is rond de coronamaatregelen, nemen we contact met je op. Let's go!
  • Heb je zelf een idee voor een workshop? Iets wat je altijd al wilde leren maar dat er nooit van kwam? Stuur ons je suggesties door, wie weet maken we samen je wildste dromen waar!