Open Call PEP // Stel je obsessies tentoon in Berlijn

© Makis Makris

PEP is een platform ter bevordering van het werk van nieuwe fotografie talenten door middel van collectieve tentoonstellingen.
Het heeft tot doel de fotografische taal in al haar aspecten te verkennen en nieuwe stemmen in de fotografie de kans te geven hun werk aan een internationaal publiek voor te stellen, hun praktijk en ervaring te delen en erkenning te krijgen. Het project richt zich op collectiviteit: de pluraliteit van perspectieven maakt een bredere en creatievere benadering van onderwerpen mogelijk, waardoor een uitgebreid en vernieuwend visueel lexicon ontstaat.

Via internationale open calls, kunnen kunstenaars hun bijdragen indienen met bijzonder lage drempels. Een kleine deelnameprijs dekt alle kosten – van de geproduceerde prints en de organisatie van de tentoonstelling tot de publicatie van de tentoonstellingscatalogus en de website.
Deze oproep staat open voor alle leeftijden, nationaliteiten en ervaringsniveaus. Alle stijlen en technieken zijn welkom: inspireer door te delen waar je het meest gepassioneerd over bent!

Thema: OBSESSIES
De geselecteerde kunstenaars zullen in de zomer van 2021 deelnemen aan een collectieve tentoonstelling in galerie tȇte in Berlijn.
Deadline: 13 mei 2021

Info: www.pep.photography