FOTOWEDSTRIJD STIEL, wij zijn de makers

Hoera! Het is weer tijd voor onze fotografiewedstrijd Bewogen Fotografen! Inzenden kan tot 31 juli 2022. Dit jaar dompelen we ons onder in het leven van de mens als maker.

De mens als maker

Stielmannen en -vrouwen zijn onmisbare schakels in onze samenleving. Met de vaardigheden die ze zich helemaal eigen hebben gemaakt. Met toewijding voor hun vak. Al doende, met vallen en opstaan en herbeginnen, steeds opnieuw. Met oog voor detail en kwaliteit. Op zoek naar de best mogelijke techniek. Met liefde voor het materiaal. Het is die passie die door hun aderen stroomt.

Want een stiel, dat kruipt in je vingers. Een stiel dat ben jij. Een mens die maakt.

Dit jaar gaan we op zoek naar de mannen en vrouwen achter het vakmanschap, naar de mens die maakt in zijn job of vrije tijd. Bewogen Fotografen gaan voorbij aan evidenties en zoeken in alledaagse situaties en de marges van de samenleving, naar de schoonheid van een sociaal bewogen moment.

Schuilt er een bewogen fotograaf in jou?

Grijp je kans en doe mee!

Tot en met 31 juli 2022 kan je je foto’s via onderstaand formulier inzenden. De ingezonden foto’s worden door een professionele jury beoordeeld. Uit de ingediende werken zal deze jury 20 genomineerden selecteren die bovendien mee worden opgenomen in een rondreizende tentoonstelling.

Bewogen Fotografen is een fotowedstrijd van Linx+. Deelnemers brengen in beeld wat zij verstaan onder ‘Stiel, wij zijn de makers’. Een professionele jury selecteert 20 genomineerden. Deelnemers maken kans op een geldprijs, op publicatie in een catalogus en in een rondreizende tentoonstelling.


Wedstrijdformulier STIEL, wij zijn de makers!

Eerst even dit(Vereist)
Vul hieronder je gegevens correct in, die hebben we nodig om je te contacteren indien je één van de laureaten bent
Adres

Maximum 4 foto's per deelnemer (foto's in jpg of tiff, max. 256MB per foto). Laad al je deelnemende foto's op. Je kan maar één formulier inzenden.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, tiff, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Dan nog even dit(Vereist)

    Blijf je graag op de hoogte?