FOTOWEDSTRIJD STIEL, wij zijn de makers

Inzenden voor onze Bewogen Fotografen wedstrijd kan tot 31 juli 2022. Dit jaar dompelen we ons onder in het leven van de mens als maker.

De mens als maker

Stielmannen en -vrouwen zijn onmisbare schakels in onze samenleving. Met de vaardigheden die ze zich helemaal eigen hebben gemaakt. Met toewijding voor hun vak. Al doende, met vallen en opstaan en herbeginnen, steeds opnieuw. Met oog voor detail en kwaliteit. Op zoek naar de best mogelijke techniek. Met liefde voor het materiaal. Het is die passie die door hun aderen stroomt.

Want een stiel, dat kruipt in je vingers. Een stiel dat ben jij. Een mens die maakt.

Dit jaar gaan we op zoek naar de mannen en vrouwen achter het vakmanschap, naar de mens die maakt in zijn job of vrije tijd. Bewogen Fotografen gaan voorbij aan evidenties en zoeken in alledaagse situaties en de marges van de samenleving, naar de schoonheid van een sociaal bewogen moment.

Schuilt er een bewogen fotograaf in jou?

Grijp je kans en doe mee!

Tot en met 31 juli 2022 kan je je foto’s via onderstaand formulier inzenden. De ingezonden foto’s worden door een professionele jury beoordeeld. Uit de ingediende werken zal deze jury 20 genomineerden selecteren die bovendien mee worden opgenomen in een rondreizende tentoonstelling.

Bewogen Fotografen is een fotowedstrijd van Linx+. Deelnemers brengen in beeld wat zij verstaan onder ‘Stiel, wij zijn de makers’. Een professionele jury selecteert 20 genomineerden. Deelnemers maken kans op een geldprijs, op publicatie in een catalogus en in een rondreizende tentoonstelling.