Zwankendamme: I H8 Camera

I H8 Camera kiest een speciale locatie, namelijk, de kerk Sint-Leo-De Groote te Zwankendamme. Op 29 oktober komt Rudy Trouvé (ex-dEUS), met I H8 Camera, zijn improvisatiecollectief naar de kerk van Zwankendamme (Brugge). Deze improvisatieband is op zich al een heuse belevenis, maar in Zwankendamme wordt het nog net iets specialer, vanwege het decor.
Tegen een achtergrond van foto’s van de concentratiekampen van Birkenau en Auschwitz, speelt de band op het podium in de kerk. Serge Braem, de Poperingse fotograaf maakte in 2016 de foto’s en bracht die uit op doeken van 1,5 op 1 m. Dit is redelijk confronterend voor band en publiek, maar qua inspiratie en improvisatie zullen de muzikanten er iets mee doen.
De muzikantenlijst van Trouvé te Zwankendamme is niet min: Stef Kamil Carlens, Jef Mercelis, Teuk Henri, Matt Watts, Elko Blijweert, Nicolas Rombouts en Teun Verbruggen. De samenstelling van I H8 Camera wisselt soms, mogelijk zijn ze die avond met meer (of minder) dan aangekondigd.

Singer-songwriter Peter Arnout speelt het voorprogramma.  De avond start om 19.30 u. Tickets kosten 22 euro in voorverkoop (0477 31 57 45) of 25 euro aan de deur. Reservatie bij Chris Brion.

Als er die avond winst gemaakt wordt, gaat die naar de school De Kade, waar kinderen met autisme geholpen worden.

Contact

Linx+ Living Room

Chris Brion

0477 31 57 45