Prijsuitreiking Bewogen Fotografen

Op zaterdag 16 oktober 2021 is het zover: dan maken we de winnaars bekend van onze Bewogen Fotografenwedstrijd ‘Bonanza! Kleine gelukjes in beeld’. 104 Bewogen Fotografen namen deel aan de wedstrijd, 20 foto’s dingen mee naar 3 hoofdprijzen en de publieksprijs.

In de prachtige crypte van het Duivelsteen in Gent komen de artiesten van SLAM ALEIKUM (met o.a. jurylid Zahra Eljadid en haar zus Hind) de prijsuitreiking aan elkaar slammen met woordkunst, slam poetry en comedy. Slam Aleikum is een platform van Hind Eljadid en Voem, waar woordkunst in al haar vormen aan bod komt: slam poetry, storytelling, comedy, rap,… Woordkunstenaars snijden thema’s aan rond superdiversiteit, identiteit en de kunst van het samenleven. Ze reflecteren zo, op een kritisch maar ook kwetsbare manier, op onze samenleving.

De prijzen worden uitgereikt door Sandra Temmerman (coördinator Linx+), Geert Stadeus (Snoecks), Eddy Van Lancker (voorzitter Linx+) en Caroline Copers (algemeen secretaris Vlaams ABVV)

Vanaf 16u30 ben je welkom in de crypte van het Duivelsteen in Gent. Alle 20 geselecteerde zullen er te zien zijn in een expo. Om 17u start de prijsuitreiking. Afsluiten doen we met een hapje en een drankje.

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht via onderstaand formulier.


Contact

karen.dick@linxplus.be