OOSTENDE: INFONAMIDDAG BRANDPREVENTIE + BRANDWONDEN

Linx+ Oostende nodigt jullie uit voor een boeiende infonamiddag.

Jaarlijks sterven in België tientallen mensen door een woningbrand. Vaak merken deze mensen de rook of brand te laat op, waardoor veilig vluchten onmogelijk is. Mensen die het overleven, getuigen dat het een ingrijpende gebeurtenis is. Ongeveer de helft van de doden bij woningbranden is ouder dan 65 jaar.

Vanuit Zone 1, komt men jullie vertellen wat je preventief kan doen en waar je rekening moet meehouden. Verschillende maatregelen kunnen je kans op overleven vergroten, bijvoorbeeld rookmelders plaatsen en een vluchtplan opmaken. En als je je beter bewust bent van brandrisico’s kan je ze ook aanpakken.

Daarna komt ook iemand zijn persoonlijk verhaal brengen over zijn ervaring toen hij ernstig verbrand werd. Hoe heel zijn leven overhoop gehaald werd. Zijn lange lijdensweg.

Prijs alles inbegrepen (infonamiddag, koffie + versnapering): € 5 per persoon.

Inschrijven en betalen: Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnr: BE19-0003-2513-5512 met vermelding “Brandweerpreventie”. De correcte betaling moet op deze rekening staan vóór vrijdag 3 november.

Belangrijk: Vergeet niet om in de rubriek mededelingen van uw overschrijving de naam en voornaam van ALLE deelnemers te vermelden! Je deelname is pas definitief na betaling!

Contact

Deschacht Roger

059/702 220 of 0475/954 879

rogerdeschacht@hotmail.com