Carpe Diem brengt bezoek aan bakkerij The Bakery
Het was 1937 toen Gaspard Fastré zijn eerste oven aanstak en daarmee ook een lange familietraditie in het leven riep. De liefde voor ons beroep is immers over de generaties heen doorgegeven aan kinderen en kleinkinderen. Daarom zijn wij geen gewone bakkers, wij zijn gepassioneerde vakidioten.
Wil je ondergedompeld worden in de wondere wereld van brood en banket?
Breng dan zeker een bezoekje aan The Bakery. Geen steriele fabriek, maar een open glazen huis waar je het volledig ambachtelijke productieproces kan volgen van bloem tot brood.
We krijgen een rondleiding in de bakkerij en aansluitend nemen we even tijd voor een koffie en gebak.
Afspraak: 14u00, Terhillslaan 4, Maasmechelen, einde om 15u30
Inschrijven vóór woensdag 10 januari maximum 15 personen
Prijs: € 17 met koffie en gebak.
Wasil Tokarek 011/52.35.36 0498/54.29.91 wasil.tokarek@skynet.be