Lichtervelde: Optreden We Are Woodhead

Linx+ Biz’art i.s.m. PRINTBAaR nodigt jullie uit.

Om 19u zwaaien de deuren open @PRINTBAaR te Lichtervelde.

“We Are WOODHEAD” is een a-typische band zeggen ze zelf. Jean Claude (ex-Lichtervelde, nu Marke), Philip (Lichtervelde), Patje (Lichtervelde) en Thijs (Klerken) repeteren al jaren in de Bollestraat in Lichtervelde. Oude bomen verplant je niet makkelijk – maar deze volwassen knarren hebben we toch zo ver gekregen dat ze hun repetitiekot eens gaan leegmaken (en misschien stofzuigen). Met een voorgeschiedenis in een zeer diverse muziekachtergrond (van progrock-hardcore-dub-blues en punk) speelden ze op verschillende rockconcours en festivals…
Een groepsfoto durven ze niet door te sturen – merchandise hebben ze (voorlopig) ook (nog) niet. Hun muziek is puur – eerlijke gitaren met snedige riffs à la Karma to Burn – pigs pigs pigs – Black Sabbath – zonder fancy filters of effecten. De zang en teksten zijn ruw en recht voor de raap (Claw Boys Claw – Idles …) en gaan over een smerige wereld, onrechtvaardigheid, rijk vs arm,  dansen, rare dromen en daarna geen goesting hebben om op te staan voor het werk, over tienersoldaten die panzershokolade kregen om in hun tank te durven kruipen.
In het Engels – Duits en zelf in het Frans … a-typisch dus… Zoals Lemmy zei tegen zijn vriendinnen : ” het gaat snel, het gaat hard en het gaat luid ” – Love or hate it, RAW POWER !
Dj Jan Deran (ofte Jan-Willem Declercq ) brengt zijn vuilste schijven mee om erna nog verder te feesten…

Contact

printbaar@telenet.be

Facebook PRINTBAaR