Kortrijk: Fotoreportage Taiwan en Japan

Foto: Kathleen Gheysen.

Carine Vanwijnsberge bezocht Taiwan of de Republiek China (vroeger bekend als Formosa). Het is een eiland en een niet-erkende staat in Oost-Azië. Taiwan is in feite een zelfstandig land, maar wordt veel andere landen niet erkend als land. Ze laat jullie genieten van bekende bezienswaardigheden: Taipei 101, de Taroko kloof en het Sun Moon Lake. Dit mooie eiland heeft voor ieder wat wils. Van natuur, cultuur en strand tot heerlijk eten. Carine vat het samen: waar het  traditionele erfgoed samen smelt met renovatie van de toekomst”.

In een tweede deel brengt Kathleen Gheysen een fotoreportage van Japan. Dit land en een eilandstaat is te vinden ten oosten van het Aziatische continent. Het land wordt gevormd door maar liefst 14.125 eilanden in de Grote Oceaan. De grootste eilanden zijn Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu, die samen 97% van de totale oppervlakte van Japan innemen. Katleen laat jullie even wegdromen.

Aanvang om 20u, inkom € 5.

Een organisatie van Linx+ Reiscafé Antipode. Ons doel is om mensen, die interessante dingen willen tonen of vertellen rond reizen, een podium aan te bieden. Aan een niet te groot en te kritisch publiek, in een ongekunsteld kader waar niets moet.

Meer info: Website Linx+ Reiscafé Antipode

Contact

reiscafe_antipode@yahoo.com