GEZOCHT: ROCK/BLUES TALENT, M/V/X/COMBINATIE(S)

De nieuwe uitdaging… Rock & Blues Rally’23

Na de jaren van onzekerheid met de daarbij horende coronamaatregelen, willen wij voorzichtig heropstarten met onze muziekwedstrijd voor opkomend talent i.s.m. VI.BE. De twee vroegere muziekwedstrijden, de Roots & Blues Rally en de Rock & Pop Rally hebben wij geëvalueerd en in een nieuw uitdaging gegoten. We gaan namelijk de beide muziekrally’s samen gooien en op die manier een nieuw concept voorschotelen: Rock & Blues Rally ’23. Een muziekclip naar wens, geschonken door Koen van Video Igor Productions uit Belsele!

In deze 6de editie van onze muziekwedstrijd rond blues & rock willen wij een podium geven aan opkomend talent. Hetzij in individuele of in bandvorm. De winnaar mag een videoclip maken naar eigen smaak, vorm, inhoud enz… De deelnemers aan de acht voorrondes, worden gekozen uit de steeds meer dan honderd inschrijvingen. Elke voorronde staan twee optredens op het programma. Daaruit gaan vier deelnemers naar de finale en kunnen de hoofdprijs van deze muziekwedstrijd winnen. Inkom is slechts € 5 (drankje inbegrepen). De deelname aan de wedstrijd is gratis. Telkens is er een PA en Belichting aanwezig. Voor de finale is er ook een volledig professioneel drumstel aanwezig. Plug-in and play!

We kozen ook voor een nieuwe locatie die een trefpunt is voor de muziekliefhebber binnen West-Vlaanderen. Ook zullen we de optredens spreiden over geheel 2023. De voorrondes gaan telkens door op een vrijdag vanaf 21u in de zaal De Mooie Molen, Meenseheirweg 39 te Roeselare. Volgende data staan aangekruist: 3 + 31 maart, 28 april, 26 mei, 23 juni, 29 september, 27 oktober en tenslotte 24 november’23. De finale gaat door op dezelfde locatie op vrijdag 15 december’23.

Inschrijven kan enkel via de site van VI.BE tot 8 februari’23! Check de link: Rock & Blues Rally ’23 | Linx+ Biz’art | VI.BE

Contact

Linx+ Biz’art Torhout

infobizart@yahoo.com

0477 41 22 78

0471 03 50 78