Gent Anders Bekeken (fietstocht)

Gent Vooruit
By PMRMaeyaert - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17294928

Bakermat van het socialisme

Fietsen is populair en in Gent weten ze daar wel raad mee. Ontdek op zaterdag 12 september 2020 leuke en verborgen plekken in deze bakermat van het socialisme.

Onze gidsen nemen je mee op een onvergetelijke fietstocht doorheen de stad Gent en omgeving. Vertrekkend van de Dampoort maken we een reis door het volks en industrieel verleden van deze nog steeds snel evoluerende stad. We staan stil bij wat is en wat was en beleven de rijke geschiedenis van de Gentenaars in hun stad aan de hand van enkele bijzondere plekken.

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Gent Anders Bekeken’ is je inschrijving definitief.

We spreken af aan het station van Gent Dampoort. De fietstocht start stipt om 10:00 en eindigt om 13:00.

We fietsen coronaveilig met mondmasker. Max. 10 deelnemers. Breng je eigen fiets mee (of huur zelf een Blue Bike ter plekke). Veel plezier!


Opgelet:  Volgens de richtlijnen van de overheid mogen er max. 10 personen mee. Deze fietstocht is momenteel volzet. Wie nu nog inschrijft, komt op onze reservelijst. Bedankt voor je begrip.

Contact

dorien.deloof@linxplus.be