Expo Bonanza! Mijnmuseum Beringen

Bonanza! Dat riepen mijnwerkers verrukt uit wanneer ze een goudader ontdekten. Hun geluk kon niet op.

Linx+ lanceerde naar goede gewoonte een oproep naar Bewogen Fotografen om foto’s in te zenden voor onze fotografiewedstrijd. Onder het thema ‘Bonanza! kleine gelukjes in beeld’ gingen we op zoek naar waar fotografen hun klein geluk in vinden. Maar liefst 104 Bewogen Fotografen dienden hun foto’s in. Na veel wikken en wegen selecteerde een professionele jury de 20 beelden die je in deze expo kan bekijken.

Nog tot 30 september 2021 kan je op de site van het Mijnmuseum in Beringen naar de fotoexpo ‘Bonanza! Kleine gelukjes in beeld’.

Openingsuren van de expo:

  • Ma-vrij: 13-16u
  • Za-zo: 10-16u

Adres: Mijnmuseum, Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen.

De expo gaat door in de Badzaal. Als je met je rug naar het terras van het mijnmuseum staat, zie je de trap die naar de badzaal leidt aan je linkerkant.

Ter plekke kan er ook gestemd worden voor de publieksprijs.

Met werk van Anne Scheers, Bart Leonard, Christiane Van Overbeke, Ciska van Geer-Plesman, Didier Dejonghe, Frederik Sadones, Jaak de Mûelenaere, Jan Maris, Jeffrey De Keyser, Johan Rosseel, Julie Van Den Steen, Ludo Lorrendopt, Luk Steemans, Lut De Duytsche, Lynda Grine, Nele Bogaerts, Richard van Vliet, Ronny Meekers.

Contact

karen.dick@linxplus.be