Gent: BULB achter de schermen

Linx+ wil met Stiel een stijlvolle ode aan de arbeid, een warm eerbetoon aan het vakmanschap brengen. Met Stiel onderzoeken we of maken mensen fierder, sterker en gelukkiger maakt. Om dat te weten te komen, gaan we op bezoek bij inspirerende praktijken.

Rondleiding Bulb Gent

Lizzy neemt ons mee achter de schermen van Bulb, een creatieve leer- en maakplek in de Muide in Gent. Hier komen verschillende makers samen om aan hun eigen projecten te werken maar ook om hun kennis met anderen te delen.

Ze organiseren er allerlei activiteiten. Zo kom je er te weten hoe je met oesterzwammen materiaal moet maken, leer je huishoudtoestellen herstellen, hout buigen, digitaal borduren,… In het werkhuis kan je werkruimte gebruiken om je eigen projecten of je eigen business vorm te geven. Je kan er vaste of tijdelijke werkplekken gebruiken.

We denken dat een bezoek en rondleiding aan Bulb Gent het werkhuis je kan inspireren en (terug) aansporen om te maken. Na de rondleiding zullen we bij een drankje een gesprek met Lizzy (één van de trekkers en zelf houtbuiger) kunnen voeren.

Deze gratis rondleiding gaat door op zaterdag 3 december 2022. Om 13u45 spreken we af aan de Meulestedesteenweg ter hoogte van de buurtwinkel Supermerkade.

Schrijf je in via sabrina.meijs@linxplus.be.

Contact

sabrina.meijs@linxplus.be