Brugge: Samen sterk tegen armoede!

Een toekomst waarin niemand achterblijft!

Geert Schuermans, schrijver en socioloog, doorbreekt de grenzen van de comfortabele wereldvan hogeropgeleide tweeverdieners en dompelt ons onder in een rauwe realiteit anno 2024 voor kwetsbare burgers. In deze meeslepende voordracht onthult hij de onverbloemde waarheid achter de statistieken, deelt hij aangrijpende verhalen en neemt ons mee op een diepgaande reis door het leven van hen die proberen stand te houden in een samenleving waar steeds meer mensen aan de rand belanden.

vzw Wieder, ontdek de kracht van deze vzw. Een bron van empowerment waar niet alleen een stem wordt gegeven aan kwetsbare burgers, maar waar die stem galmt als nooit tevoren. Laat je meeslepen door krachtige getuigenissen, waarin authentieke verhalen van vlees en bloed een onuitwisbare indruk achterlaten. Ontdek waarom het van levensbelang is om kwetsbare burgers het podium te geven en omarm de cruciale rol van ervaringsdeskundigheid als drijvende kracht achter een krachtig en effectief armoedebeleid.

Duik in de dynamiek van verandering met Pablo Annys en ontdek hoe we van Brugge een bruisende, solidaire stad hebben gesmeed. Ervaar de betrokkenheid bij elke burger en ontdek de toekomstige focus van onze ambitie op gebied van armoedebeleid.

Een samenwerking van:

ABVV Senioren Brugge, Linx+ Brugge-S, Linx+ Doca, Linx+ Brugge B Onderweg, Linx+ De Metallo’s, Linx+ Sint-Pieters, Linx+ Viva La Vida, Vermeylenfonds, Vooruit Brugge.

Contact

marc.caenen@telenet.be