Strak Instagram YouTube Left Right Download Link

Museumpas met korting

Bestel je Museumpas met korting

Met de Museumpas kan je een heel jaar lang gratis binnen in meer dan 220 Belgische musea. Van het Rubenshuis in Antwerpen, het SMAK in Gent, Mu.ZEE in Oostende, het Speelkaartenmuseum in Turnhout, het Fotografiemuseum in Charleroi, BOZAR in Brussel en nog tientallen andere musea over heel het land. Bekijk het volledige overzicht hier. 

Een Museumpas geeft je ook 50% korting op 5 heen-en-terug-treintickets.

Een Museumpas kost normaal €59.
Via Linx+ kan je de Museumpas kopen voor slechts €51.

Je kan de kortingscode enkel gebruiken voor de bestelling van een NIEUWE Museumpas, niet voor de verlenging van een bestaande pas.

Hoe ga je te werk?

  1. Vul onderstaand bestelformulier in.
  2. Je ontvangt van ons ten laatste 2 werkdagen later een unieke kortingscode. Die kan je eenmalig gebruiken bij de bestelling van je Museumpas.
  3. Bestel je Museumpas op de website van Museumpas. Vul de kortingscode die je van ons kreeg in het daartoe voorziene vak in.
  4. Na betaling van €51 per Museumpas krijg je jouw Museumpas. Je Museumpas blijft één jaar geldig na registratie op de website van Museumpas.

Veel museumplezier!


Bestelformulier Museumpas

OPGELET: Wegens vakantiesluiting kunnen we geen bestellingen opvolgen van 20 juli t/m 7 augustus 2023. Dank voor uw begrip.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linx+ biedt enkel de kortingscode van de Museumpas aan. Bestellingen worden afgehandeld door Museumpas zelf.

Je kan de kortingscode enkel gebruiken voor de bestelling van een NIEUWE Museumpas, niet voor de verlenging van een bestaande pas.