Geannuleerd | Het barrevoetspad op eigen tempo

Foto: © De Schorre

Geannuleerd

Update: Naar aanleiding van de opgelegde voorzorgsmaatregelen van de Federale Overheid om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, hebben wij besloten om de Linx+ Bewegingsdag 2020 te annuleren. We zullen dit programma opnieuw organiseren op een nader te bepalen datum.

Het Barrevoetspad

Trek je schoenen uit en volg het “Barrevoetspad” in het provinciaal domein De Schorre in Boom. Dit gloednieuw blotevoetenpad is meer dan 1400 meter lang, ligt verscholen in de natuur en is een prikkeling voor alle zintuigen. Je wandelt over mossen, kleibroden, modder, zachte kiezels, wol, hooi, noem maar op. Daarboven dien je vooral ook goed te voelen en te ruiken. Er zijn op het pad kruiden en geurplanten aangeplant, zoals kruiptijm, munt, citroenverbena. Aankomen doe je bij de waterpompen, waar je rustig de voeten kan wassen en de schoenen terug kan aantrekken. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen!

Ontdek onderweg ook de prachtige beelden van Carving Cis, die de titel heeft van beste Belgische kettingzaagkunstenaar!

Extra’s:

  • Barrevoetsrugzakje: voor € 6 kan je op stap met het Barrevoetsrugzakje. Je kan dit gebruiken om je schoenen in op te bergen. Bovendien is dit rugzakje gevuld met een handdoekje, zeep en muntjes. Alles wat je nodig hebt om terug fris te zijn na de wandeling.
  • Barrevoetszoektocht: Voor € 3 kan je de Barrevoetszoektocht doen. Haal nadien met de juiste antwoorden een leuke verrassing op aan het onthaal van De Schorre. Reken minstens 1 uur om de wandeling te doen.
  • De Schorre Doeboek (€ 5,95): zoek verschillen, speel bingo, kleur tekeningen en lees leuke weetjes over de natuur. Dit prachtige doeboek zorgt voor urenlang speelplezier tijdens, maar ook na je bezoek aan De Schorre. Ideaal voor kleine en grote ontdekkers.

Vertrek op eigen tempo tussen 9u30 en 10u30: Aan het onthaal krijg je de juiste uitleg en een plannetje. Van het onthaal van De Schorre wandel je naar het Vlinderplein. Volg het plan tot aan de start.

Meer Info: antwerpen@linxplus.be of tel. 03 220 67 21