ZEKERHEID VOOR MORGEN!

Quarantaine hoeft niet te betekenen dat wij 1 MEI vergeten zijn…

Men mag dan al voorstellen om Moederdag een week te verschuiven, van het Feest van de Arbeid moeten ze afblijven! Eerder al gaven menig kameraden al een voorzet om 1 MEI ROOD te kleuren.

Daarom vragen wij jullie om op de vooravond van 1 MEI naast de WITTE lakens, doeken, sjaals, T-shirts enz… die onze zorgverleners een hart onder de riem steken, ook iets ROODS uit te hangen.

Met deze oproep drukken we onze SOLIDARITEIT en VERBONDENHEID uit met iedereen die van dichtbij of veraf te maken heeft met de gevolgen van het coronavirus.

Vandaag in de eerste plaats met alle werknemers uit de zorg, de werknemers die ervoor zorgen dat we nog dagelijks verse producten kunnen kopen, al diegenen die werken in de openbare diensten, al diegenen die van SOCIALE ZEKERHEID en SOCIALE BESCHERMING echte werkwoorden maken.

Laat ons SAMEN op 1 MEI tonen welke kracht SOLIDARITEIT kan geven. Kleur daarom het land ROOD én WIT en geef het signaal dat onze SOCIALE BESCHERMING je nauw aan het HART ligt.

Via volgende link vinden jullie alle info om van onze RODE feestdag toch nog een beetje een feest te maken: https://www.abvv.be/-/1-mei-2020

Rooie Linxe groeten!

Contact

https://www.abvv.be/-/1-mei-2020