Workshop Nachtfotografie

Bewogen Fotografen 2019 - Campagnebeeld After Midnight

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Linxplus de Bewogen Fotografen wedstrijd. Het thema van dit jaar is ‘After midnight’: Wanneer de zon ondergaat krijgt de wereld een ander licht, een ander ritme, een andere bedrijvigheid. De keerzijde van de dag, wanneer schoolkinderen, pendelaars en toeristen verdwijnen. Wanneer de mannen van de nacht aan de slag gaan en nachtbrakers de straten onveilig maken.

In het kader van deze wedstrijd organiseert Linxplus Antwerpen een workshop nachtfotografie met de smartphone. Breng hiervoor je eigen smartphone mee. De workshop zal doorgaan op maandag 29 april van 19u tot 21u in de polyvalente zaal van de Ommeganckstraat 53. Nadien doen we een nachtelijke excursie naar het Centraal Station om een kijkje achter de schermen te nemen en daar onze nieuwverworven vaardigheden op de proef te stellen. Dit zal duren tot ongeveer 22u. Inschrijven kan via deze link of via het nummer 03 2206 711.

Waar? De polyvalente zaal in de Ommeganckstraat 53 – 2018 Antwerpen

Wanneer? Maandag 29 april om 19u tot 21u | Daarna nog een wandeling tot 22u

Prijs? Gratis.

Kan je niet deelnemen aan deze workshop maar heb je toch mooie foto’s van jouw nachtelijke avonturen, al dan niet op het werk: linx+ nodigt iedereen uit om eigen foto’s die passen in het thema ‘after midnight’ in te zenden naar linxplus.fotografie@gmail.com. Deelnemen kan tot en met 31 mei 2019.

De ingezonden foto’s worden door een professionele jury beoordeeld. De sterkste foto’s krijgen nadien een plek in onze jaarkalender.