Geannuleerd | Bezoek aan de Antwerpse haven

Geannuleerd

Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, moeten we door de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad al onze recreatieve en culturele activiteiten annuleren. Om onze verantwoordelijkheid op te nemen om een verdere verspreiding van het coronavirus in te perken, hebben we daarom besloten om het havenbezoek uit te stellen. We hopen je binnenkort te kunnen informeren over een nieuwe datum.

Alvast onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot op een volgend moment.

 

Voel je dokwerker voor één dag

Bezoek de Antwerpse haven

Geleid bezoek aan de haven met de bus. Je bezoekt onder meer een containerterminal, ‘het kot’ en het opleidingscentrum voor de dokwerkers. We vertrekken om 9u en het einde is voorzien omstreeks 17u.
’s Middags eten we een warme maaltijd in de kantine van de havenarbeiders. In de prijs is busvervoer, lunch en één consumptie inbegrepen.

Wil je mee?

INFO en INSCHRIJVINGEN:
Adviespunt
Ommeganckstraat 35 (1e verdieping), 2018 Antwerpen
T: 03 220 66 13
adviespunt.antwerpen@abvv.be

Opgelet: Inschrijvingen dienen telefonisch of per mail te gebeuren bij Adviespunt en zijn pas geldig na betaling. Betalen kan enkel met Bancontact of via overschrijving op BE20 132-5201931-56.

Bij inschrijving moet de naam en nummer van de identiteitskaart van ELKE deelnemer meegedeeld worden. Dit op voorschrift van het Antwerps Havenbedrijf.

 

Contact

Linxplus Antwerpen
Ommeganckstraat 35
2018 Antwerpen
03 220 67 11
antwerpen@linxplus.be