(0)

Selecteer Regio

Las mamas Belgas 

Met ‘Las mamás belgas, Jonge Spanjestrijdsters uit de Lage Landen‘ is Spanjespecialist Sven Tuytens niet aan zijn proefstuk. Het boek ligt in de boekhandel, net nu Spanje opnieuw historische tijden beleeft.

Pappen, nathouden & plakken 

Afgaande op de collectie van het Leuvense stadsarchief is het geen goede zaak dat politieke affiches uit het straatbeeld verdwenen zijn.

Bestel "Gent, een bakermat van democratie en socialisme" door Joost Vandommele 

De sociale geschiedenis van Gent is een te weinig ontgonnen en vooral een te weinig geexploiteerde goudmijn. Daar brengt Joost Vandommele met dit boek verandering in. Bestel het boek via Linx+ met bijgevoegd formulier.

Bestel "Vrijheid & Zekerheid" van Dirk Holemans (met korting) 

Na de welvaartsstaat vanaf de jaren ’50 en de toenemende individualisering vanaf de jaren ’80, staan we voor een nieuw tijdperk: de sociaalecologische samenleving. Dirk Holemans toont ons hoe zo‘n duurzame maatschappij er kan uitzien. Bestel dit boek met korting via bijgevoegde link.

Transitie, het nieuwe boek van Dirk Barrez 

Dirk Barrez heeft een nieuw boek geschreven: Transitie. Dit is een boek voor ieder die geeft om de toekomst en de opbouw van duurzame leefsystemen."Transitie: onze welvaart van morgen" is vanaf heden te koop via Linx+.

Fuck TINA! van Nigel Williams 

Hoezo TINA, There Is No Alternative? In dit boek en film steekt Nigel Williams het Kanaal over. Hij fileert ongezouten "Het systeem". Het boek en de bijhorende dvd kan je hier met korting bestellen.

Akkerman: Van Antwerps vakbondsleider tot Spanjestrijder 

Het leven van de jonge Antwerpse Spanjestrijder en vakbondsman Piet Akkerman leest als een heldenverhaal. AC Antwerpen besloot dit uit te brengen in een rijk geïllustreerd boek.

Bestel met korting "Groeten uit Griekenland" 

Bruno Tersago woont sinds 2000 in Griekenland. In die periode is dat een land met een solide toekomst. Maar wanneer in 2010 uitlekt dat de nationale schuld de pan uitswingt verandert alles.

Bestel het boek "Mannen met zwarte gezichten" van Gaston Durnez 

Op 8 augustus 1956, vond te Marcinelle de grootste mijnramp uit onze Belgische geschiedenis plaats. Het boek "Mannen met zwarte gezichten" van Gaston Durnez is via onze website te koop.