(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Boek nu je uitstap - Aanbod Fietstochten Anders Bekeken 

Tijdens de zomermaanden kan je genieten van een van de Anders Bekeken fietsroutes in Gent, Antwerpen, Brugge of Zottegem/Ronse. Fiets mee en ontdek het verhaal van de kleine man en vrouw!

Borgerhout Anders Bekeken  

Stap mee op zaterdag 25 november 2017. Het kleinste district van Antwerpen vormt tegelijkertijd ook het meest levendige. Laat je leiden door het eigenzinnig karakter van Borgerhout en doe mee!

Doornik Anders Bekeken 

Wandel op zaterdag 07 oktober 2017 met ons mee in de stad met de machtige torens, Doornik. Ontdek deze mooie museumstad.

Fietstocht Antwerpen Anders Bekeken 

Ontdek op zaterdag 15 juli en zondag 20 augustus het onzichtbare verhaal van de gewone man en vrouw in Antwerpen.

Fietstocht Brugge Anders Bekeken 

Brugge is een van onze meest toeristische trekpleisters. Maar heb je de stad ooit al eens per fiets bezocht? Kom op zaterdag 8 juli of dinsdag 8 augustus naar Brugge en ontdek samen met onze Anders Bekeken-gids deze stad per fiets.

Fietstocht Gent Anders Bekeken 

Fietsen is populair en in Gent weten ze daar wel raad mee. Ontdek op zaterdag 22 juli en 12 augustus leuke en verborgen plekken in deze bakermat van het socialisme.

Fietstocht Mijnwerkerspad Anders Bekeken 

Laat je voeren over het mijnwerkerspad van Zottegem tot Ronse. Geniet op zaterdag 26 augustus mee van het verhaal dat schuil gaat achter deze route in het groen.

Wandelen in het najaar? - Boek nu al je wandeling 

Dit najaar kan je genieten van alweer bijzondere te ontdekken plaatsen in Blankenberge, Doornik, Borgerhout en Molenbeek