(0)

Selecteer Regio

800 jaar Sint-Niklaas 

In 2017 bestaan Sint-Niklaas en Sinaai precies 800 jaar. Deze verjaardag wordt gevierd met bijna 100 activiteiten, gespreid over zo‘n 150 feestdagen. Ook Linx+ bouwt mee aan dit verjaardagsfeest.

Antwerpen Anders Bekeken (24/06/17) - VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 24 juni in Antwerpen heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Boek nu je uitstap - Aanbod Stad Anders Bekeken 2017 

Ook in 2017 kan je genieten van een van de Anders Bekeken routes. Iedere maand organiseert Linx+ een bezoek aan een van de vermelde steden, waar je vrij aan kan deelnemen. Maar je kan ook voor je eigen groep een bezoek reserveren. Ontdek hier het aanbod en beleef de geschiedenis van de kleine man.

Brugge Anders Bekeken (27/05/17) -VOLZET 

De Anders Bekeken wandeling van zaterdag 27 mei in Brugge heeft ondertussen het maximum aantal deelnemers bereikt. Bekijk zeker de rest van ons aanbod Stad Anders Bekeken!

Fietstocht Brugge Anders Bekeken 

Brugge is een van onze meest toeristische trekpleisters. Maar heb je de stad ooit al eens per fiets bezocht? Kom op zaterdag 8 juli of dinsdag 8 augustus naar Brugge en ontdek samen met onze Anders Bekeken-gids deze stad per fiets.

Fietstocht Gent Anders Bekeken 

Fietsen is populair en in Gent weten ze daar wel raad mee. Ontdek op zaterdag 22 juli en 12 augustus leuke en verborgen plekken in deze bakermat van het socialisme.

Fietstocht Mijnwerkerspad Anders Bekeken 

Laat je voeren over het mijnwerkerspad van Zottegem tot Ronse. Geniet op zaterdag 26 augustus mee van het verhaal dat schuil gaat achter deze route in het groen.

Militantenfeest ‘Syndicalisme Anders Bekeken‘ 

Op 10 juni organiseert ABVV Mechelen-Kempen in Turnhout een militantendag met tal van activiteiten: een mini-voetbaltornooi, een stadswandeling en een gezamenlijke picknick. Gezelligheid verzekerd!

Nieuw! Zomerbar op Trefdag Linx+ 

Tijdens de Trefdag op zondag 4 juni in Antwerpen kan je een bezoek brengen aan de Zomerbar. ABVV-regio Antwerpen en Linx+ nodigen je uit voor een gezellige babbel met een bijhorend drankje. Je kan er genieten van muziek van ‘Drie Koningen‘, een wandeling rond het Eilandje, workshops en zo veel meer.