(0)

Selecteer Regio

Expo ‘Made by Children‘: Kinderarbeid vroeger en nu 

Tot en met 7 januari 2018 kan je een bezoek brengen aan de expo ‘Made By Children‘ in het MIAT te Gent. Kinderen horen te spelen en naar school te gaan. Maar voor velen onder hen was en is dit een slechts een utopie.

Expo Emile Verhaeren: Onbekende schatten 

Het Emile Verhaerenmuseum heeft doorheen de jaren een mooie collectie opgebouwd. Naast enkele merkwaardige portretten van Emile Verhaeren, zijn er heel wat verrassende stukken samengebracht die op de een of andere manier een link hebben met deze duizendpoot.

Expo ‘Frans Masereel en hedendaagse kunst: Verzet in beelden‘ 

Tot en met 3 september kan je in het Mu.ZEE te Oostende een bezoek brengen aan de expo ‘Frans Masereel en hedendaagse kunst: Verzet in beelden‘. Ontdek hoe de ideeen van Masereel in dialoog gaan met het werk van een aantal hedendaagse kunstenaars.

Expo ‘The world of Steve McCurry‘ 

Nog tot en met 25 juni kan je een bezoek brengen aan de fototentoonstelling ‘The World of Steve McCurry‘ in de Beurs te Brussel. De tentoonstelling neemt je mee op een lange reis van Afghanistan tot India, van Zuidoost-Azie tot Afrika, van Cuba tot de Verenigde Staten, van Brazilie tot Italie.

‘Breeze 2017‘ in Red Star Line museum 

Nog tot 17 september kan je in het Red Star Line museum te Antwerpen een bezoek brengen aan de kunstinstallatie ‘Breeze 2017‘ van de Hongaars-Syrische kunstenares Róza El-Hassan. Deze installatie betekent ook het begin van het ‘Veldwerkers‘-project.