(0)

Selecteer Regio

Expo ‘Made by Children‘: Kinderarbeid vroeger en nu 

Tot en met 7 januari 2018 kan je een bezoek brengen aan de expo ‘Made By Children‘ in het MIAT te Gent. Kinderen horen te spelen en naar school te gaan. Maar voor velen onder hen was en is dit een slechts een utopie.

Expo ‘Frans Masereel en hedendaagse kunst: Verzet in beelden‘ 

Tot en met 3 september kan je in het Mu.ZEE te Oostende een bezoek brengen aan de expo ‘Frans Masereel en hedendaagse kunst: Verzet in beelden‘. Ontdek hoe de ideeen van Masereel in dialoog gaan met het werk van een aantal hedendaagse kunstenaars.

Expo ‘The world of Steve McCurry‘ VERLENGD 

de fototentoonstelling ‘The World of Steve McCurry‘ in de Beurs te Brussel telde al meer dan 80.000 bezoekers. Nu tot 20 augustus. De tentoonstelling neemt je mee op een lange reis van Afghanistan tot India, van Zuidoost-Azie tot Afrika, van Cuba tot de Verenigde Staten, van Brazilie tot Italie.

‘Breeze 2017‘ in Red Star Line museum 

Nog tot 17 september kan je in het Red Star Line museum te Antwerpen een bezoek brengen aan de kunstinstallatie ‘Breeze 2017‘ van de Hongaars-Syrische kunstenares Roza El-Hassan. Deze installatie betekent ook het begin van het ‘Veldwerkers‘-project.

Expo Emile Verhaeren: Zwarte Poezie 

Emile Verhaeren is vooral gekend om zijn gedichten over de grootstad en de liefde. Maar hij schreef ook verschillende bundels met zwarte poezie die perfect aansloot bij het fin de siecle. Deze expo toont aan de hand van originele uitgaven de donkere kant van Verhaeren.

Zomerexpo Artecubelga 

Van 25 juni tot 15 september 2017 op diverse locaties in Sint-Niklaas

Blankenberge Anders Bekeken 

Op zaterdag 30 september ontdekken we de geschiedenis van Blankenberge, de stad die evolueerde van vissersgemeenschap naar luxe badstad.

Molenbeek Anders Bekeken 

Nieuwsgierig naar Molenbeek? Samen ontdekken we op zaterdag 16 december deze Brusselse gemeente